Korkeushyppääjä Ella Junnilan kaudesta tuli lopulta varsin onnistunut. SE-nainen ylsi hienosti MM-finaaliin.

Junnila on monen muun yleisurheilijan tavoin saanut hieman lomailla viime aikoina raskaan kauden jälkeen. Nyt katse on jälleen harjoittelussa.

Junnila kirjoitti aiheesta Instagramissa sunnuntaina.

– Lomat lusittu, koska huomenna alkaa taas ne iki-ihanat treenit! Lomaa on ollu kiva viettää. Tai loma on ehkä väärä termi, koska oloneuvoksena en oo ollu, vaan oon tehnyt kaikkia muita töitä/makaamaan jääneitä asioita, joten urheilu-vapaa-aika on ehkä parempi. Kivaa on ollut sitä silti vietellä, mutta kivaa on myös palata takasin varsinaisten treenien pariin. Oon oottanut tätä, viestitti Junnila.

Junnila huomasi tällä kertaa sesongin päätyttyä jotain poikkeuksellista itsessään.

– Usein (lue aina ennen) kauden loputtua oon henkisesti loppu ja pitkä tauko on tarpeen. Tai sit on jotain pientä kremppaa, mitä pitää kuntoutella. Mut nyt ei oo kumpaakaan! Oon valmis alottaa treenit kohti ensi vuotta ja pääsen aloittamaan niitä tosi hyvästä tilanteesta. Pienet (kilistelyt) huomiselle ja kauden ekalle maanantaille sekä maailman parhaalle ammatille, sanaili Junnila.

Junnilan vuonna 2019 tekemä Suomen ennätys on 195. Hänen kesän parhaansa oli tänä vuonna 192.

Päivitys tästä.