Ruotsalainen yleisurheilulegenda Christian Olsson on puhunut viime aikoina avoimesti uransa jälkeisistä vaikeuksista. Nyt miehellä on iloisempaa kerrottavaa.

– Minulla ei ollut lainkaan positiivista energiaa, ja minusta tuli melkoinen sohvaperuna. Toin sen kaiken sonnan kotiin perheelleni. Lopulta menin psykologin pakeille, avautui Olsson aiemmin Expressenille.

Seurauksena oli lopulta avioero. Nyt 43-vuotiaan Olssonin kainalosta löytyy uusi nainen. Aftonbladet kertoo, että mies pitää yhtä Paulina Broddin kanssa. Olsson lähestyi tosi-tv:stä tuttua naista Instagramissa.

Olsson kommentoi suhdettaan 29-vuotiaaseen Broddiin Aftonbladetille.

– Hän on tyttöystäväni. Olemme olleet yhdessä noin kuusi kuukautta.

– Hän on aivan toisesta liigasta kuin minä, mutta mitä sille voin? Ehkä minulla on jotain muuta, ehkä kyse on pituudesta. Mutta olen rakastunut ja toivottavasti se näkyy, sanaili 192-senttinen Olsson.

Olsson voitti upealla urallaan muun muassa MM- ja olympiakultaa.

Kuva tästä.