Ampumahiihtolegenda Mari Eder päätti urheilu-uransa viime kauden jälkeen. Hän on keskittynyt sen jälkeen esimerkiksi yritystoimintaan Benjamin-miehensä kanssa.

Eder ilmoitti tällä viikolla ilouutisia Instagramissa. He ovat yrityksensä kanssa lähteneet tukemaan Ampumahiihtoliittoa.

Eder ja Beme Sports ovat olleet tällä viikolla esillä IBU-cupin kisoissa Kontiolahdella.

– Niin kiva kertoa, että me Beme Sportsin kanssa ollaan Suomen ampumahiihtoliiton uusi tukija, ja niin voit olla sinäkin! Voit tsempata Suomen joukkuetta livenä tällä viikolla Kontiolahden stadionilla kauden avaavassa IBU-cupissa. Sisäänpääsy on ilmainen.

– Löydät stadionilta myös videolla näkyvän taulun jossa voit kuvauttaa itsesi uutena joukkueen jäsenenä someen postatessa, muistathan tägätä myös Suomen ampumahiihtoliitto niin joukkue saa tsemppi terveisesi perille, ohjeisti Eder Instagramissa.

Eder ja Kaisa Mäkäräinen esiintyvät myös Amazing Race -ohjelmassa tänä vuonna.

Päivitys tästä.