Suomalaisen ampumahiihdon suuri nimi Kaisa Mäkäräinen on yksi viime vuosien suosituimmista suomalaisurheilijoista.

Mäkäräinen on edelleen tuttu näky sosiaalisessa mediassa ja televisiossa. Paljon urallaan voittanut legenda ilahdutti hiljattain jalolla tempullaan.

Olympiastadionilla sijaitseva urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus Tahto kertoo Instagramissa, että Mäkäräinen on tehnyt hienoja lahjoituksia Tahtoon.

– Kaisa Mäkäräiseltä upeat lahjoitukset. Ampumahiihtolegenda Kaisa Mäkäräinen lahjoitti uransa parhaat sukset, ensimmäisen maailmancupin kokonaiskilpailun voiton sinetöineen keltaisen liivien sekä kisapukunsa Tahtoon.

– Huikean urheilu-uran tehnyt Mäkäräinen on ampumahiihdon maailmanmestari ja moninkertainen arvokisamitalisti sekä kolminkertainen maailmancupin kokonaiskilpailun voittaja. Todella moni Tahdossa vieraillut on kysynyt, miksi Tahdossa ei ole Mäkäräiseltä mitään esillä. Kohta ei enää tarvitse ihmetellä, vaan Mäkäräisen lahjoitukset tuodaan lähiaikoina esille Tahtoon, kerrottiin päivityksessä.

Mäkäräisen ele keräsi paljon huomiota ja kehuja faneilta.

Video tästä.