Reetta Hurskeen kauden avaus meni pahasti pieleen Puolan Torunissa. Hänen urakkansa päättyi dramaattiseen kaatumiseen toisella aidalla.

Hurske sai ikävältä näyttäviä ruhjeita ja naarmuja kehoonsa. Polven alapuolelle tuli taas haava, joka vaati tikkausta.

– Jalkaan tuli lääkärin mukaan seitsemän tikkiä. Leuka on ainoa paikka, joka nyt tuntuu kipeältä. Löin sen kolmanteen aitaan, Hurske totesi SUL:n tiedotteella.

– Verkassa oli tosi hyvä fiilis ja kaikki meni niin kuin suunnittelin. Kun jalka jäi kiinni aitaan, siinä ei ehtinyt ihmeitä tehdä ennen kuin olin seuraavalla aidalla, Hurske muisteli.

Hurske kiitteli lääkintähenkilökunnan toimeen. Yksi asia huoletti, mutta ikävältä aivotärähdykseltä vältyttiin.

– Kilpailun lääkintähenkilöstö oli nopeasti paikalla. He totesivat, että jalkaan tullut haava pitää tikata, mutta katsoivat, etten lyönyt päätäni niin, että olisin saanut aivotärähdystä. Itse olin koko perillä mitä tapahtui.

Hurske kertoi menevänsä lääkärin pakeille Suomessa. Viikonloppuna olisi luvassa kaksi kisaa Ranskassa.

– Menen nyt näyttämään haavaa Suomessa. Katsotaan, miten sen kanssa edetään. Torunin lääkärin mukaan ei ole esteitä jatkaa urheilua.

– Minun piti lähteä Ranskaan jo torstaina. Lähtöpäivä on siirretty perjantaille. Täytyy katsoa, miten homma lähtee tästä rullaamaan. Minusta olisi tärkeää päästä kisaamaan pian, ettei jää kammoja, Hurske sanoi.

LUE MYÖS