Ampumahiihtäjä Mari Eder lopetti hienon uransa vuosi sitten. Urheilu ja kuntoilu eivät silti ole taakse jäänyttä elämää.

Eder kertoi hiljattain olleensa rantalomalla. Sen jälkeen tuli tehtyä jotain aivan muuta.

Nainen paljasti Instagram Storiesissa palanneensa rehkimään salille. Hän julkaisi ilmeisesti treenien jälkeen otetun kuvan. Vaaleaverikkö istui siinä väsyneenä maassa painojen keskellä.

– Takaisin tuskien luolassa. Miten olisi neljä kertaa 90 sekuntia burbeeta (yleisliike) ja askelkyykkyjä ja niin paljon toistoja kuin mahdollista? Entä tunti ja 24 minuuttia tuota ja välissä vain 10 sekunnin tauot? kirjoitti Eder.

Eder avasi hiljattain myös juoksuharjoitteluaan Instagramissa.

– Ota tästä kokeiluun mun tän hetken suosikki: 3 x 3000m (4min/km – 12.00min) / 5min kävelyä välissä. Etsi itsellesi sopiva vauhti (aerobinen kynnys – helppo vauhtikestävyys) ja tästä tulee just hyvä treeni joka ei vie paljoa aikaa, ei ole super raskas, mutta pitää koneen auki ja kropan hereillä. Jos juoksukilometrejä on vähän, 4x4min toimii myös, kirjoitti Eder.

LUE MYÖS