Teneriffalla viime viikot harjoitellut Reetta Hurske on julkaissut sosiaalisessa mediassa ahkerasti materiaalia leiriltään. Maanantaina hän kertoi, että leiri on päätöksessä.

– Tänään juostiin viimenen reeni täällä ja siihen voikin hyvillä mielin lopettaa tän leirin. Kuluneet viikot on ollut tasasesti onnistuneita ja oon melko tyytyväinen omaan suorittamiseen. Huomenna matkataan kotiin, viestitti Hurske Instagramissa.

Hurske, joka ei jaa kovin paljon tietoa omasta elämästään sosiaalisessa mediassa, paljasti hiljattain Instagramissa myös tehneensä melkoisen muutoksen elämäänsä.

– En vois olla tyytyväisempi ratkaisuun, minkä tein noin 8kk sitten. Kävin silmien laserleikkauksessa!! aloitti SE-nainen päivityksensä.

– Tää oli sekä tietenkin tätä reissua, arkea ja elämää ylipäätään isosti helpottava päätös. Miksköhän en oo tehny sitä aiemmin. Toimenpide oli kivuton ja nopea, sekä oma toipuminen sujui erinomaisesti. En voinu ees kuvitella, kuinka äkkiä oma näkö parani. Onnenitkuhan siinä pääsi, avautui Hurske.

– Urheilukaan ei aina sujunut piilolinssien kanssa ihan mutkattomasti. Enää ei kuitenkaan tarvii roudata piilolinssejä, varapiilolinssejä, laseja tai piilolinssinesteitä joka reissuun mukaan! Vakiovarusteena mun repuista ja käsilaukuista löytyi varapiilarit, jos jotain käy. Laserleikkauksen jälkeen mun silmien oireilu on vähentynyt ja onhan se tietenkin mielettömän kivaa nähdä jatkuvasti hyvin, avautui Hurske.

Kuvat ja koko päivitys tästä ja tästä.

LUE MYÖS