Moukarinheittäjä Silja Kosonen on viettänyt sosiaalisessa mediassa pientä hiljaiseloa. Olympiatoivo on nyt astunut esiin Instagramissa.

Kosonen ehti jo aloittaa kautensa maaliskuussa. Leka lensi 70,30 metriä Portugalissa. Kosonen paljasti, että valmistelut eivät ole menneet toki täysin toivotulla tavalla.

– Mitä mulle kuuluu? Vähän on ollut täällä Instagramin puolella mun osalta hiljaista, ei mitään syytä sille, eipä vaan oo tullut postailtua mitään. Viime viikon pieni flunssa selätetty, kevät vihdoin ehkä tulossa ja eka heittotreeni omalla ulkopaikallakin tuli eilen tehtyä auringonpaisteessa, kirjoitti Kosonen tiistaina.

– Kiitos kaikille yhteydenotoista! Kaikkiin en voi vastailla mutta mahdollisimman monet koitan lukea ja siistiä nähdä kuinka moni elää innoissaan mun matkassa mukana! Aattelin vähän kerrata mitä kaikkea jo alkuvuonna on tapahtunut. Talvi on mennyt opiskellessa ja treenatessa. Kauden avaus oli maaliskuussa Portugalissa, sitä vähän häiritsi viikkoa ennen tullut vatsatauti mutta siihen verrattuna kisat meni ihan hyvin.

Monet suomalaistähdet leireilevät ulkomailla. Kosonen viihtyy kuitenkin kevään pääosin Raisiossa.

– Kevät pysytään nyt ihan Suomessa, ei lähdetä enää ulkomaille leirille. Kisat alkaa jo toukokuun alussa, ekat kisat 4.5 Tammelassa!

Yleisurheilun EM-kisat järjestetään kesäkuussa. Olympialaiset ovat vuorossa heinä–elokuussa.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS