Pika-aituri Lotta Harala on palannut takaisin koti-Suomeen harjoitusleirin jälkeen. Nainen on paljastanut Instagramissa, että kotona odotti varsin uusi ilme.

Harala esitteli yhteistyökumppanin kanssa tehdyssä julkaisussa upea uutta kotiaan. Hän muutti hiljattain rakkaansa Matias Myttysen kanssa.

– Leirin aikana meille tuli uusi ruokapöytä tuoleineen. Haaveilin pitkään tällasesta pyöreästä pylväsmallisen jalan omaavasta tammipöydästä ja tää Linea on just täydellinen meille. Nää Nigel tuolit on oikein mukavat istua ja tosi kauniit, massiivitammea nämäkin. Ja Leo (koira) se tykkää!

– Mä koen, että isoin haaste pitkällä leirillä on olla koko aika erossa Leosta. Oikein liikutuin ku se oli meitä lentokentällä vastassa ja nyt oon vaan nuuhkinu sen päätä ja nukkunu Lerppana kainalossa (joo, meillä koira saa nukkua sängyssä).

– Muuten viimeinen viikko on menny kylmään totutellessa, on ollu yllättävän haastavaa kun kroppa ehti tottua Teneriffan kuumuuteen. Onneks nyt aurinko paistaa ja säät lämpenee hiljalleen. Ehkä niinkin hyvin, että pääsen starttaamaan kisakauden lauantaina Espoossa. Olis aika jees!! fiilisteli Harala.

Haralan näyttävä koti sai paljon huomiota kommenttiosiossa. Kehuja sateli.

– Upee, hehkutti Nooralotta Neziri.

– Niin upea koti. Nyt vielä kauniimpi, hehkutti eräs fani.

Kuvat tästä. Painamalla oikealla olevaa nuolta näkee lisää otoksia.

LUE MYÖS