Teemu Packalen ilmoitti vuonna 2021 lopettavansa vapaaottelu-uransa. Kovia tyrmäystappioita kokenut Packalen pääsi lajin arvostetuimpaan organisaatioon UFC:hen, jossa hän voitti yhden ottelun ja hävisi kolmesti.

Packalen on edelleen varsin aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Turkulainen kertoi tällä viikolla Instagramissa tehneensä täysin erilaisen urheilusuorituksen.

– 300km pyöräily oli heittämällä mun elämäni raskain liikuntasuoritus. Harjoittelua mulla oli niskaleikkauksen takia viimeiseen vuoteen, vaan kaksi lyhyttä lenkkiä ja nekin viikko ennen starttia. Eli aika kylmiltään tähän lähdin. Mutta fillarit oltiin katsottu Giantilta siihen malliin kuntoon, että niistä se ei ainakaan tulisi jäämään kiinni

– Ekat 100km menikin todella nätisti ilman mitään. Mutta noin puolen välin jälkeen, vähän liian pitkän tauon takia, etureidet löi kramppiin ja se kramppi kestikin sitten maaliin saakka. Jokainen alas painallus polkimella tuntui siltä, kun joku olis lyönyt puukkoa reiteen. Samoihin aikoihin hanuri alkoi ”hitsata” ja perse olikin yhdessä hujauksessa vereslihalla.

– Kondis puoli mulla kesti omalla tavalla kivasti, mutta kipuja ym, tosiaan oli sen puolenvälin jälkeen todella paljon. Mut siinä kohtaa se vanha fighter (taistelija) Teemu nosti päätään ja muistot painonvedon aikana tapahtuvasta ajatuksen virrasta lyö henkisen kantin niin kovalle tasolle, että kivut ja jäljellä oleva matka ei tunnu enää missään. Ei tunnu missään on liioteltua, mutta kertaakaan en miettinyt esimerkilliseksi luovuttamista.

Packalenilla oli lopuksi selvä viesti ihmisille. Hän toivoi myös ehdotuksia.

– Paljon tehtiin asioita väärin ja näytettiin varmasti ajoittain tosi spedeiltä, mutta maaliin päästiin ja meillä oli sika hauskaa. Tämä olkoon siis esimerkki siitä, kun lähdetään vaan tekee, niin hyvää tulee vaikka miten kävisi. Älä siis turhaa mieti pystynkö, jaksanko tai miltä se näyttää, vaan anna mennä. Elämä on yksi iso kokemusmatka. PS. Mikä ois seuraava suoritus? Finlandia hiihto, Ironman tms? Ehdota.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS