Itävaltalaistähti Gregor Schlierenzauer lähtee tulevaan kauteen erittäin motivoituneena.

Viime sesongilla menestymään tottunut Schlierenzauer ei onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla Sotshin olympialaisissa, sillä henkilökohtainen mitali jäi uupumaan. Pientä lohtua toi sentään joukkuekisan hopea.

Schlierenzauerin intoon vaikuttaa selkeästi uusi valmentaja.

– Paljon on tapahtunut viime kauden jälkeen – talvi ei ollut myöskään erittäin menestyksekäs minulle. Olen nyt löytänyt motivaation uudelleen uuden valmennusryhmän myötä, Schlierenzauer sanoi FIS:n mukaan Servus TV:n haastattelussa.

Uusi päävalmentaja Heinz Kuttin on tuonut uusia ideoita tänä kesänä. Toisin kuin aiempina vuosina Itävallan maajoukkue osallistui aktiivisemmin FISin järjestämiin kesäkisoihin. Tämä seikka miellytti erityisesti huippuhyppääjää.

– Aiemmin meillä oli paljon enemmän mahdollisuuksia omille suunnitelmille. Tänä vuonna valmentaja veti selkeän ja suoran linjan ja halusi meidän kilpailevan lähes jokaisessa Grand Prixssa, jotta voisimme työskennellä tekniikkamme kanssa ja katsoa mitä muut kaverit tekevät.