PGA:n vuoden pelaajaksi on äänestetty golfin maailmanlistan ykkönen Rory McIlroy.

Palkinnon arvoa lisää se, että valinnan tekivät McIlroyn kanssakilpailijat. McIlroy nimettiin parhaaksi jo toisen kerran kolmen vuoden sisällä.

25-vuotias Pohjois-Irlannista kotoisin oleva McIlroy saa lisää motivaatiota saavutuksestaan.

– Haluan voittaa paljon enemmän urallani. Ja vaikka viime vuosi ei mennyt haluamallani tavalla, kolme tai neljä viime vuotta ovat olleet erittäin hyviä. Se antaa minulle jopa enemmän motivaatiota työskennellä kovemmin ja voittaa lisää turnauksia sekä lisää majoreita, McIlroy sanoo AP:n mukaan.

McIlroy voitti tällä sesongilla kolmen viikon sisään kaksi major-kilpailua: ensin Britannian avoimen ja sitten PGA:n mestaruusturnauksen. Näiden välissä mies pokkasi myös WGC-Bridgestone Invitational -tittelin. Rahalistan ykkössija heltisi 8,3 miljoonan dollarin tienesteillä.