Lumilautailun A-maajoukkue kaudelle 2014–2015 on selvillä.

Freestylejoukkue:

Peetu Piiroinen
Janne Korpi
Enni Rukajärvi
Roope Tonteri
Markus Malin
Petja Piiroinen
Kristiina Nisula
Ella Suitiala
Ville Paumola
Nuutti Niemelä
Merika Enne

Päävalmentajana on aloittanut Antti Koskinen.

Crossijoukkue:

Anton Lindfors
Jussi Taka
Matti Suur-Hamari

Päävalmentajana jatkaa Juha Guttorm.

Joukkueen laskijat ovat saavuttaneet jo runsaasti menestystä urallaan. Muun muassa viime kaudella Enni Rukajärvi voitti Sotshin olympialaisissa slopestylen hopeaa ja Anton Lindfors nousi ensimmäisenä suomalaisena lumilautacrossin maailmancupissa palkintopallille.

Paracrossissa Matti Suur-Hamari nousi tulokaskaudellaan komeetan lailla suoraan kärkijoukkoon.

– Paljon on ollut muutoksia, joten nyt jatketaan kutakuinkin samalla porukalla, ettei tule liikaa muutoksia kerralla. Hyvä jengi onkin kasassa, joten melkein samalla porukalla on hyvä lähteä kauteen. Fiilis on hyvä, kun on tuttuja tyyppejä ympärillä, Antti Koskinen kommentoi.

– Ensi kautena tietenkin MM-kisat on selvästi kovin juttu. Sinne lähdetään totta kai hyvällä joukkueella, meillä on aina hyvä joukkue. Meillä on ollut jo todella onnistuneita leirejä Keski-Euroopassa.

– Laskijat ovat hyvässä kunnossa, ja he ovat vetäneet hyppyreitä erittäin hyvin. Viime vuoden temput ovat tulleet hienosti takaisin ja uusia jo haisteltu. Hieno kausi tulossa, Koskinen iloitsee.