Happeen päävalmentaja Pulkkinen hyvillä mielin syystauolle – ”Yöhuolto tehdään”

© Kuva: Juha Tamminen
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Miesten Salibandyliigaa johtavan Happeen päävalmentajan Seppo Pulkkisen mielestä liigan syysloma tulee otolliseen aikaan.

Happee pelasi edellisen kerran viime lauantaina, 22. marraskuuta. Seuraava ottelu on vasta 19. joulukuuta, kun sarjakärki saa vastaansa myöskin sarjan kärkipäässä majailevan Kooveen.

Happeen tähänastinen kausi on sujunut hyvin. 12 ottelusta se on voittanut yhdeksän, hävinnyt kaksi ja pelannut yhden tasapelin. Pulkkinen on syystäkin tyytyväinen suojattiensa esityksiin, vaikka hänen mielestään parannettavaakin löytyy.

– Olen tyytyväinen sijoitukseen kun johdetaan sarjaa, sekä pistemäärään. Meillä oli äärimmäisen raskas pätkä tähän asti. Aloitimme silloin toukokuussa jo hyvissä ajoin valmistautumaan Champions cupiin, ja kun sarja alkoi pelejä oli todella paljon. Sitä rasittavuutta lisäsivät vielä monet pitkät loukkaantumiset. Olen kuitenkin todella tyytyväinen tähän tilanteeseen missä nyt ollaan, Pulkkinen sanoi SuomiUrheilu-sivustolle.

Happee oli ensimmäinen joukkue joka rikkoi sadan tehdyn maalin rajan runkosarjassa. Pulkkisen mukaan hyökkäys onkin tunnettuun tapaan jyväskyläläisseuran suurin ase. Puolustuspelaamisessa on sen sijaan ollut ajoittain hankaluuksia.

– Happee on aina ollut joukkue, joka tekee paljon maaleja. Se on tietyllä tavalla sitä meidän pelitapaamme. Valitettavasti maaleja menee myös omaan päätyyn liiankin kanssa. Siihen olemme nyt kiinnittäneet tosi paljon huomiota, että omassa päässä soisi mahdollisimman vähän.

Tällä hetkellä Happee lomailee, sillä seuraavaan Salibandyliigan otteluun on vielä reilut kolme viikkoa. Loma ei kuitenkaan ole turhan pitkä, sillä vapaan viikonlopun jälkeen valmistautuminen kevään rientoihin alkaa jälleen jo tulevana maanantaina.

– Menemme nyt renkaanvaihtoon ja huollamme konetta. Tai ehkä voisi sanoa, että tämmöinen yöhuolto tässä nyt tehdään, jotta päästään sitten virkeänä seuraavalle pätkälle. Seuraava huolto on sitten toivon mukaan ennen playoffeja, Pulkkinen kuvaili.

Christos Zavros
Twitter: CZavros


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!