Suomen Keilailuliiton liittovaltuusto valitsi Harri Järvisen yksimielisesti kahden vuoden puheenjohtajajatkokaudelle Helsingissä pidetyssä kokouksessa. Hän on johtanut liittoa vuodesta 2008. Siviiliammatiltaan Järvinen on SAK:n yhteyspäällikkö.

Järvinen haluaa joustavoittaa kesä- ja talviolympialaisten nykyistä lajijakoa. Hänen mielestään kesäkisoista lajeja voitaisiin siirtää talvikisoihin, jolloin halukkuus molempien kisojen järjestämiseen voisi kasvaa.

– Kun kesäolympialaisissa lajien määrä vähenisi, kisojen hakeminen tulisi mahdolliseksi monille uusille maille ja kaupungeille, joilla ei ole taloudellisia mahdollisuuksia hakea nykyisen kaltaisia mammuttikisoja, Järvinen sanoo liittonsa tiedotteessa.

– Talvikisoihinkin voitaisiin saada uusia järjestäjäehdokkaita, jos lajivalikoima laajenisi lumelta ja jäältä myös sisätiloissa kilpailtaviin lajeihin, vaikkapa vesilajeihin. Ovathan lumi ja jää vain veden eri olomuotoja, Järvinen perustelee ehdotustaan.

Hänen mukaansa lajien siirtäminen kesäkisoista talvikisoihin antaisi enemmän tilaa myös monille sellaisille lajeille, jotka mielivät olympialaisiin, mutta eivät ole päässeet.
Nykyisin kesäkisoissa on mukana noin 30 lajia ja talvikisoissa puolet vähemmän. Mitaleja jaetaan kesällä yli 300 kisatapahtumassa, talvella noin sadassa. Järvisen mielestä lajeja ei sinällään ole liikaa, mutta monien lajien sisällä kilpailutapahtumia on liikaa.

Tällä hetkellä keilailu ei ole olympialaji, mutta monien arvioiden mukaan sillä on hyvät mahdollisuudet päästä kesäkisoihin mukaan vuodesta 2024 tai 2028 lähtien.
Hän uskoo, että keilailun pääsy olympialaisiin lisäisi Suomen olympiamitalien määrää merkittävästi. Tähän mennessä Suomi on saavuttanut naisten ja miesten MM-kisoista 55 mitalia, joista 15 kultaista.

Seuraavat miesten MM-kisat alkavat jo parin viikon päästä Abu Dhabissa. Järvinen uskoo Suomen saavan kisoista yhdestä kolmeen mitalia. Suomi puolustaa viime kisoista joukkuekultaa.