Kansainvälinen Olympiakomitea päätti kokouksessaan Monacossa 09.12.2014 myöntää vuoden 2017 yleiskokouksen järjestämisen Perun Limaan.

Viimeisessä vaiheessa isäntäkaupungiksi oli ehdolla myös Helsinki. Kansainvälinen Olympiakomitea linjasi päättävässä kokouksessaan myös toimintansa suuntaviivat seuraaviksi vuosiksi Olympic Agenda 2020 hyväksymisen myötä.

Limassa 2017 järjestettävän yleiskokouksen asialistalla on mm. päättää vuoden 2024 kesäolympialaisten isäntäkaupungista, Olympialaisten lajimuutoksista sekä KOK:n jäsenistä.

– Hakumme rakentui Helsingin Olympiakisojen perinnön sekä Suomen ainutlaatuisen olympiahistorian ympärille. Nostimme esille KOK:n suomalaisjäsenen Peter Tallbergin merkittävän työn Olympialiikkeessä, Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden vuonna 2017, sekä Helsingin aseman merkittävänä kansainvälisten kokousten pitopaikkana,Suomen Olympiakomitean puheenjohtaja Risto Nieminen taustoitti hakua.

– Olemme tietysti pettyneitä tulokseen, mutta hakuprosessiin ja esille nostamiimme teemoihin olemme erittäin tyytyväisiä. Onnittelemme Limaa ja toivotamme heille menestystä tärkeän kokouksen järjestämisessä!