Mikko Ilonen pelasi Etelä-Afrikan suurimmassa kilpailussa, Nedbank Golf Challengessa tuloksen 76, neljä yli parin ja on 30:n pelaajan kilpailussa avauspäivän jälkeen 27:s. Kisaa johtaa Ross Fisher (66).

– Kierroksen aikana riitti tapahtumia. Birdiepaikoistani en onnistunut kuin välttävästi. Bogeja tuli korttiin sitäkin herkemmin. Olin ensimmäisellä puoliskolla kierrosta hyvin kärryillä pelissä. Sisääntulo oli vaikeampaa, oma kone hyytyi matkan edetessä, Ilonen summaili kierrostaan.

Ilonen pelasi ensimmäiset 11 reikää parissa, viimeiset seitsemän neljä yli.

– Seuraavilla kolmella kierroksella riittää kirittävää. Ensimmäinen tavoite olisi saada birdien määrä lähemmäksi normaalia, vain yhden birdien tehnyt Ilonen jatkoi.

Hän lähtee perjantain kierrokselleen kello 10.21 yhdessä Marc Warrenin sekä Jamie Donaldsonin kanssa.