Suomi kohtaa huomisessa salibandyn MM-loppuottelussa klo 16.30 Suomen aikaa Ruotsin. Isäntämaa hemmotteli Göteborgin Scandinaviumissa 10 779 -päistä yleisöä kaatamalla välierässään Sveitsin 10-1 (6-0, 3-1, 1-0).

Ruotsi ratkaisi semifinaalin nopeasti. Patrik Malmström, Rasmus Enström ja Martin Östholm nakuttelivat kuudessa minuutissa taululle lukemat 3-0, ja ensimmäisellä tauolla Ruotsi johti jo murskaavasti 6-0.

Toisessa erässä tilanteessa 7-0 tapahtumat tasoittuivat hiukan suomalaisen erotuomariparin Tero FordellLasse Vuola ajettua maalin edessä vastustajaa tuupanneen Anton Karlssonin suihkuun. Kun vielä Jonas Svahnkin istui kohta kaksiminuuttista, onnistui suomalaisen Petteri Nykyn valmentama Sveitsi kaventamaan. Maalinteko onnistui kuitenkin vasta kuudella kolmea vastaan Sveitsin vedettyä vielä maalivahtinsa Martin Hitzin penkille.

Ottelun toisella puolikkaalla Ruotsikin säästeli jo voimiaan finaaliin ja lasketteli ottelun voittoon.

Loppuottelu Ruotsi – Suomi alkaa sunnuntaina klo 16.30, ja suora lähetys TV2:ssa starttaa jo klo 16.10. Kisojen pronssimitalien kohtalon ratkovat Tshekki ja Sveitsi klo 13 Suomen aikaa.