Puolan Wislassa tänään hypätty maailmancupin kilpailu jäi tuuliolosuhteiden vuoksi yhden kierroksen kilpailuksi. Parhaana suomalaisena tuloslistalta löytyy Anssi Koivuranta, sijoitus tänään 28.

– Muutama piste, mutta niihin ollaan tyytyväisiä. On ollut hankalia aikoja ja hienoa, että hyppy menee parempaan suuntaan. Vauhdeissa ei ole ollut mitään vikaa, vielä kun saadaan lentäminen, vauhtimäen laskuasento ja ponnistuksen suuntauskin kohdilleen niin eihän tässä ole mitään valittamista, hyppääjä kommentoi kilpailun jälkeen.

– Voi tietysti ajatella, että jämäpisteitä, mutta tästä on oikein hyvä jatkaa. Tuli ihan tarpeeseen käydä välillä kotimaisemissa harjoittelemassa, siellä kaikki onnistui niin kuin pitikin, Koivuranta kommentoi.

Jarkko Määttä löytyy lopputuloksista sijalta 31. Maailmancupin piste jäi harmittavasti 0,3 pisteen päähän.

– Jarkolla ei ollut tänään paras päivä. Kun yrittää ja tsemppaa koko ajan täysillä, välillä menee yliyrittämisen puolelle. Katsotaan hyppy vielä tänään ja mietitään, miten sitä saadaan paremmaksi, kommentoi päävalmentaja Jani Klinga.

Lauri Asikainen löytyi sijalta 40.

– Laurilla taannoinen selkävamma saattaa kummitella edelleen takaraivossa. Varovaista, Lauri ei tunnu oikein uskaltavan hypätä sillä tavalla kuin osaa. Liikaa miettimistä ja vähemmän tekemistä. Laskuasennon kanssa on ongelmia, hyvä hyppääminen on nyt vaan löydettävä takaisin, Klinga kommentoi.

Kokonaisuutena päävalmentaja näkee päivässä paljon myönteistä.

– Anssin sijoitus tietenkin ilahduttaa päällimmäisenä. Hyppääjällä on ollut vaikeita aikoja joten tällainenkin onnistuminen tulee erittäin tarpeeseen. Hyppääminen menee eteenpäin ja tästä on sitä kautta hyvä jatkaa, Klinga tiivistää.

Huomenna mäkisirkus jatkuu Zakopanessa.