Mäkihyppymaajoukkueet tuleviin maailmancupin osakilpailuihin on nimetty. Puolan Wislassa kilpailevat torstaina Jarkko Määttä, Lauri Asikainen ja Anssi Koivuranta. Sama kolmikko on mukana myös perjantaina Puolan Zakopanessa. Japanin Sapporoon lähtee eri kolmikko Sebastian Klinga, Ville Larinto ja Sami Niemi.

– Eri joukkueet selittyvät logistisilla syillä. Wislassa ja Zakopanessa kilpaillaan torstaina ja perjantaina, Sapporossa viikonloppuna. Sapporon-ryhmä lähtee matkaan tiistaina, kertoo päävalmentaja Jani Klinga.

Mikä on Lahdessa viikonloppuna kansallisen kilpailun voittaneen Janne Ahosen tilanne, miksi hän ei ole joukkueessa mukana?

– Päädyimme urheilijan kanssa siihen, että nyt on vielä parempi harjoitella kotimaisemissa, Klinga kommentoi.

Wislassa hypätään 15. tammikuuta, Zakopanessa 16. tammikuuta ja Sapporossa 17.-18. tammikuuta.

Maajoukkue Wislassa 15.1. ja Zakopanessa 16.1.: Lauri Asikainen, Anssi Koivuranta, Jarkko Määttä.

Maajoukkue Sapporossa 17.-18.1.: Sebastian Klinga, Ville Larinto, Sami Niemi.