Matti Heikkinen yhdistelmäkisan ykkönen Falunissa

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Matti Heikkinen jatkoi voittoputkeaan Falunin Scandinavia Cupissa. Heikkinen voitti sunnuntaina hiihdetyn yhdistelmäkilpailun 5,2 sekunnin erolla Norjan Emil Iverseniin. Heikkinen oli hyvissä asemissa perinteisen osuuden jälkeen, ja lähti vapaan hiihtotavan 15 kilometrille kolmantena alle sekunnin erolla kärkeen.

Muista suomalaisista Ristomatti Hakola sijoittui sijalle 22, Antti Ojansivu löytyy lopputuloksista sijalta 29.

Heikkinen oli kilpailun jälkeen tyytyväinen.

– Hiihto oli tänään helppoa. Kisa oli malliltaan aika selkeä, välillä hiihdettiin hiljempaa, välillä kovempaa ja lopussa tykitettiin sitten taas kovempaa.

Kuten eilenkin, Heikkisen kovimmat vastukset löytyivät Norjasta. 30 parhaan joukkoon mahtuu lopputuloksissa parikymmentä Norjan hiihtäjää. Heistä Heikkinen teki pesäeron viimeisessä kovassa nousussa.

– 27,5 kilometrin kohdalla ruvettiin sitten katsomaan, kuka on kuka tässä hiihdossa. Viimeiseen nousuun lähdettäessä tein ratkaisun, lähdin kärkeen ja pidin sitten sen sijoituksen loppuun asti.

Heikkisen mukaan hän hiihtää seuraavaksi Vantaalla Suomen cupin kilpailun. Sen jälkeen tarkoitus on hiihtää Rybinskissä maailmancupia.

– Hieno kilpailu ja hyvät olosuhteet luonnonlumella. Se on aina hienoa, kun suomalainen voittaa, kiteyttää valmennuspäällikkö Eero Hietanen.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!