Hallitseva tuplamaailmanmestari ottaa osaa Kreischbergin lumilautailun maailmanmestaruuskisoihin.

Eilen Innsbruckissa Air & Styleen osallistunut Roope Tonteri, viime MM-kisojen tuplamestari, on saapunut Kreischbergiin. Hän ottaa osaa sekä slopestyleen että big airiin. Hänellä oli henkilökohtainen paikka molempiin lajeihin hallitsevana maailmanmestarina.

Eilisessä Air & Style -big airissa Tonterilla oli toisella kierroksella vastassa Peetu Piiroinen, joka lopulta laski kovatasoisessa kisassa toiseksi. Toisessa hypyssään Tonteri loukkasi hieman olkapäätään.

– Eilen tulin yöllä Kreischbergiin, ja täällähän näyttää ihan ok:lle. Nyt lähden treeneihin katsomaan miltä hyndät näyttää. Vähän eilinen kaatuminen tuntuu olkapäässä, joten on pieni turistifiilis päällä. Mutta kokeillaan nuo treenit, ja jos ei muuten lähde niin vedetään tyylillä. En mä tänne turhaan ole tullut, Tonteri kommentoi.

Slopestyleen ottavat osaa lisäksi miehissä Janne Korpi, Petja Piiroinen, Ville Paumola ja Nuutti Niemelä sekä naisissa Merika Enne, Kristiina Nisula, Ella Suitila ja Henna Ikola.

Slopestylen lähetysaikataulu:

Ma 19.1.
klo 10.25-13.25: Miesten slopestylen karsinnat (YLE Areena)
klo 14.55-17.25: Naisten slopestylen karsinnat (YLE Areena

Ke 21.1.
klo 10.35-11.45: Miesten slopestylen semifinaalit (YLE Areena)
klo 11.55-14.30: Miesten ja naisten slopestylen finaalit (YLE Areena)
Ke 21.1. klo 15.00-16.00: Slopestyle finaali (YLE TV2)