Eilen illalla Suomen-aikaa kisattiin Park Cityssä Yhdysvalloissa Grand Prix -kisan slopestylen finaali, jossa suomalaiset jäivät juuri palkintopallilta. Janne Korpi oli kisan neljäs ja karsinnat voittanut Tuomas Pohjonen oli viides. Korven pisteet olivat 81,50 ja Pohjosen 75,25. Kisan voittoon laski Yhdysvaltojen Eric Willett pisteillä 95,25.

Kisa oli osa FIS:n maailmancupia sekä World Snowboard Touria.

– Tänään ei kulkenut mikään. Neljäs sija on neljäs sija – siinä kai se. Huono kisa, mutta tulipahan vedettyä. Ei jäänyt mitään käteen, Korpi kommentoi hyvin pettyneenä Lumilautaliiton tiedotteessa.

– Olen erittäin tyytyväinen. Tein eilisen karsintalaskun vielä paremmin ja sen turvin lähdin upgreidaamaan ja vaihdoin caballerial 720 caballerial 1080:iin. Cabatonni ei mennyt ihan niin kliinisti tokalla, niin se jäi vähän sellaseksi. Kolmannella se meni hyvin, mutta sitten kämmin kolmannen hyndän. Pikkasen jäi hampaankoloon, mutta pari uutta temppua tuli taas tehtyä kisoissa, joten ei voi kuin olla tyytyväinen. Juuri kuulin huhuja, että tämän menestyksen myötä voisi tulla kutsu US Openiin, niin pitää tässä nyt vähän palloilla. Seuraavat varmat karkelot ovat Bulgariassa Pamporovo Freestyle Open, 19-vuotias Pohjonen kommentoi.