Lentopallon Mestarien liigan pudotuspeleissä on mukana kaksi suomalaista. Mikko Eskon turkkilaisjoukkue Halkbank hankki hyvät asetelmat toiseen osaotteluun Belgorodia vastaan tiistaina, mutta Konstantin Shumovin italialaisjoukkue Treia ei pystynyt lähellekään samaan.

Treia hävisi kotonaan keskiviikkona puolalaiselle Skra Belchatowille suoraan kolmessa erässä 0-3 (22-25, 19-25, 13-25). Näin toiselle kierrokselle päästäkseen Treian pitäisi voittaa vieraissa vähintään 3-1 ja päälle kultainen erä.

Shumov ei pelannut, vaan keskitorjujan hommat hoituivat tutusti serbialaisten Dragan Stankovicin ja Marko Podrascaninin toimesta.

Vieraiden parhaimmistoa olivat 16 pistettä tehnyt Facundo Conte ja Puolan MM-hakkuri Mariusz Wlaszly (13) Nicolas Uriarten passatessa.

– Hävisimme laitapelissä satanolla. Belchatow pelasi hyvin ja kyllähän jatkopaikan hankkiminen on nyt vaikeaa. Vastustaja puolusti hyvin ja teki meistä huonoja. Toinen peli kuitenkin vielä edessä, mutta ihmeitähän pitäisi tapahtua, jotta pääsisimme vastustajan tasolle, Shumov totesi.