Suomen mäkihyppyjoukkue Saksan Titisee-Neustadtissa käytäviin maailmancupin osakilpailuihin on nimetty. Saksaan lähtee Suomesta neljän miehen joukkue: Anssi Koivuranta, Ville Larinto, Jarkko Määttä ja Sami Niemi.

– Tämä nelikko oli luonnollinen valinta aikaisempien näyttöjen perusteella, ei siinä sen erikoisempaa, kommentoi mäkimaajoukkueen päävalmentaja Jani Klinga.

Suomen mäkilegendaa Janne Ahosta ei Saksassa nähdä kilpailemassa.

– Janne haluaa jatkaa harjoittelua kotona Lahdessa. Lauri Asikaisen osalta taas tilanne on sellainen, että selkävaiva kiusaa yhä, eikä mies ole vielä täysin kuntoutunut selän ongelmista. On siis parempi tilanne nyt että Lauri jatkaa selän kuntoutusta kotimaisemissa, Klinga perustelee.

Maajoukkue Titisee-Neustadtin maailmancupiin 6.-8.2.:

Anssi Koivuranta
Ville Larinto
Jarkko Määttä
Sami Niemi