Marcus Torni sijoittui yhdeksänneksi nuorten MM-kilpailuiden yhdistetyssä Kazakstanin Almatyssa. Torni oli mäkiosuuden jälkeen jaetulla 12. sijalle 92 metrin hypyllä, mutta nosti sijoituksiaan viiden kilometrin hiihdossa. Kilpailun voitti kisojen toisen mestaruutensa ottanut Norjan Jarl Magnus Riiber, joka oli kärjessä jo mäkiosuuden jälkeen.

Tasapainoisen kokonaissuorituksen tehnyt Torni hävisi voittajalle 1.19,5.

– Kisa meni paremmin kuin edellinen, olen ihan tyytyväinen. Kymmenen sakkiinkin joutuu tekemään ihan hyvän suorituksen näissä MM-kisoissa. Sukset luistivat tänään todella hyvin ladulla, sekä pysyin myös pystyssä koko matkan. Aika hapoilla kyllä olin maalissa, avauskilpailussa harmittavasti kaatunut Torni sanoi urakkansa jälkeen Yhdistetyn tiedotteessa.

Muista suomalaisista Leevi Mutru oli 19:s, Eero Hirvonen 24:s ja Ville Heikkinen 26:s.

Yhdistetyssä kilpaillaan lauantaina vielä joukkuekilpailu.