Maastohiihdon, mäkihypyn ja yhdistetyn Suomen joukkueessa Salpausselän Kisoissa ensi viikonloppuna Lahdessa nähdään seuraavat kokoonpanot.

MAASTOHIIHTO

Lauantaina, 7.3. miesten sprintin Suomen maajoukkueessa Salpausselän laduilla kilpailevat Ristomatti Hakola, Martti Jylhä, Juho Mikkonen, Ville Nousiainen, Anssi Pentsinen ja Matias Strandvall.

Salppurilla maajoukkueen lisäksi nähdään myös kansallinen ryhmä, jonka kautta Suomella on isommat osallistujamäärät käytössään.

Lauantaina miesten sprintin kansallisessa ryhmässä nähdään Antti Häkämies, Sami Jauhojärvi, Toni Ketelä, Heikki Korpela, Kalle Lassila, Ari Luusua, Juha-Matti Mikkolainen, Joni Mäki, Lasse Paakkonen ja Lauri Vuorinen. Varalle Salppurin sprintteihin valmennusjohto on nimennyt Vesa Kallion ja Ville-Petteri Saarelan

Naisten sprintissä puolestaan kilpailevat lauantaina maajoukkueen väreissä Anne Kyllönen, Mona-Liisa Malvalehto, Kerttu Niskanen, Krista Pärmäkoski ja Riikka Sarasoja-Lilja.

Kansallisessa ryhmässä Salppurilla tullaan näkemään Maija Hakala, Heini Hokkanen, Andrea Julin, Katri Lylynperä, Laura Monen, Kristan Niiranen, Leena Nurmi, Maaret Pajunoja, Aino-Kaisa Saarinen ja Silja Tarvonen.

Varalle valittu sprinttihiihtäjä on Emma Sjölund.

Sunnuntaina 8.3 Salpausselällä hiihdetään maastohiihdon perinteisen matkat, joissa Suomen joukkueessa tullaan miesten maajoukkueessa näkemään Matti Heikkinen, Sami Jauhojärvi, Iivo Niskanen ja Ville Nousiainen.

Kansallisessa ryhmässä ladulle lähtevät Ristomatti Hakola, Perttu Hyvärinen, Martti Jylhä, Ari Luusua, Sami Lähdemäki, Juho Mikkonen, Antti Ojansivu, Anssi Pentsinen, Matias Strandvall ja Kari Varis. Varalle valitut hiihtäjät sunnuntaille ovat Ville Ahonen ja Aku Nikander.

Naisten maajoukkueessa sunnuntaina kilpailevat Anne Kyllönen, Laura Mononen, Kerttu Niskanen, Krista Pärmäkoski ja Aino-Kaisa Saarinen.

Kansallisen ryhmän edustajat ovat Maija Hakala, Heini Hokkanen, Anni Kainulainen, Oona Kettunen, Katri Lylynperä, Krista Niiranen, Marjaana Pitkänen, Riikka Sarasoja-Lilja, Silja Tarvonen ja Ruut Vähämetsä. Varalle valittu edustaja on Riikka-Liisa Räsänen.

MÄKIHYPPY

Mäkihypyn valmennusjohto on nimennyt Salpausselän Kisoissa Suomen maajoukkueessa kilpailevat hyppääjät. Janne Ahonen, Lauri Asikainen, Jarkko Määttä ja Ville Larinto tulevat olemaan mäkihypyn joukkueen edustajat Lahdessa. Suomella ei ole mäkihypyssä Salppurilla kansallista ryhmää.

Puijon Kisoihin Kuopioon Suomen joukkueen osalta tehdään vielä tarkennuksia Lahdessa käytävän sunnuntain kilpailun jälkeen.

YHDISTETTY

Yhdistetyn maajoukkueessa Salppurilla nähdään Ilkka Herola, Matti Herola, Jim Härtull ja Eero Hirvonen. Maajoukkueen lisäksi Suomella on Salpausselällä myös kansallinen ryhmä, jossa kilpailevat Leevi Mutru, Mikke Leinonen, Eetu Vähäsöyrinki ja Jussi Salo.