Salibandyliigasta putoava joukkue ei ratkennut vielä tänään Turussa. Selkä seinää vasten pelannut Joensuun Josba löi TPS:n rangaistuslaukauskisan päätteeksi 6-5, ja putoaja selviää kolmannessa kohtaamisessa maanantaina Joensuussa.

Josba oli tasoittamassa otteluvoitot jo varsinaisella peliajalla Jarkko Nurmelan lauottua neljä maalia, mutta TPS tuli vielä. Olli Laine tasoitti pelin runsas minuutti ennen loppua turkulaisten pelatessa ilman maalivahtia.

Kymmenen minuutin jatkoajan jäätyä maalittomaksi oli voittaja ratkottava rangaistuslaukauskisassa, jossa Josbalta onnistuivat Jesse Reijonen sekä Jarkko Nurmela ja TPS:lta Ville Hirvisuo.

Ratkaiseva ottelu pelataan maanantaina klo 13 Joensuu Areenalla. Sen häviäjä putoaa Divariin ja voittaja jatkaa karsintaa liigapaikasta kuopiolaista SB Welhoja vastaan.