Suomen lentopallomiesten pelit Bakun Euroopan kisoissa päättyvät alkulohkoon. Suomi koki tappion alkulohkon neljännessä pelissä Serbialle lauantaina 0-3 (16-25, 26-28, 20-25).

Serbia vei peliä ensimmäiset reilut 1,5 erää aivan täysin, mutta Suomi löysi toisen erän 8-16-numeroissa upean vaihteen peliinsä. Tiukkaa nousua ei kuitenkaan palkittu (26-28) ja kolmannen Serbia vei taas selvemmin.

Suomi kohtaa päätösottelussaan maanantaiaamuna Puolan (klo 7 Suomen aikaa).

Ennen Suomen kohtaamista Serbia oli hävinnyt Turkille 1-3, voittanut Azerbaidżanin 3-0 ja hävinnyt Puolalle 2-0-johtoasemasta lopulta 2-3.

Suomen avaus oli sama kuin turnauksen avausottelussa Azerbaidżania vastaan: Petteri Penttinen, Karl Külaots, Toni Kankaanpää, Ossi Rumpunen, Markus Kaurto, Antti Leppälä, Aleksi Mutka (L).

Serbia oli murhaava avauserässä. Alkuerään Suomi onnistui myös hyökkäyspelissään mainiosti, mutta se ei riittänyt kyydissä pysymiseen. Serbian hyökkäys oli jäätävää: 24 hyökkäystä, joista se teki 20 pistettä. Suomelle ei tullut erään yhtään puolustusta. Suomenkin hyökkäystehot olivat yli 50 % (12/22).

Toisen erän toisen aikalisän jälkeen (8-16) Suomi sai hyvän vaihteen silmään. Pari torjuntaa ja puolustusta sytytti valkopaidat, jotka kirivät huikeasti. Eroa kirittiin kiinni piste pisteeltä ja 23:en kohdalla Suomi oli tasoissa.