Serbialainen Jovan Stankovic, 28, on Futsal-Liigassa pelaavan Leijona Futsalin uusin pelaajavahvistus tulevalle kaudelle.

Stankovic siirtyy Akaaseen Bulgarian mestarijoukkueesta FC Grand Pro Varnasta, jonka kapteenina hän on toiminut viime kaudet.

Stankovic on pelannut myös usean kauden ajan Serbian pääsarjassa.

– Minulla on Varnasta paljon hienoja muistoja niin kaupunkina kuin myös seurana ja joukkueena. Olemme pärjänneet hyvin, mutta nyt on oma aikani siirtyä uusiin haasteisiin ja tuomaan voittamisen kulttuuria Leijona Futsaliin, Stankovic sanoo seuran verkkosivuilla.

Uuden pelaajan varaan lasketaan paljon Leijona Futsalissa.

– Hän on täysverinen futsalammattilainen. Ei me tarvita tänne ulkomailta pelaajia, joille pitää opettaa mistä lajissa on kyse. Hän tuo meille fyysisyyttä, kokemusta ja ennen kaikkea ammattimaista tekemistä ja esimerkkiä nuoremmille, seurapomo Tero Kivistö kertoo.