Rullaleijonien voittoputki MM-kotikisoissa sai jatkoa Saksan kaaduttua puolivälierissä lukemin 6-3 (3-2, 2-0, 0-0, 1-1).

Perjantaina pelattavassa semifinaalissa vastaan asettuu Slovakia, ottelu alkaa klo 18. Rullakiekon MM-kisojen mitalipelit pelataan lauantaina.

– Hyvä peli oli, pystyttiin hallitsemaan koko ajan ja saatiin tarvittavat maalit. Sitten vaan pidettiin kiekkoa ja otettiin iisisti, Suomen parhaaksi pelaajaksi Saksa-ottelussa valittu Kristian Kuusela iloitsi.

Suomalaisten maalit kirjattiin kaikki eri pelaajien nimiin: Jimi Palanto, Markus Jokinen, Marko Virtala, Lasse Lappalainen, Kristian Kuusela ja Petri Partanen onnistuivat maalinteossa kerran mieheen. Yleisöä Hakametsässä oli jälleen hieno määrä, yhteensä 3 168 silmäparia.

Perjantaina klo 18 käynnistyvässä semifinaalissa Rullaleijonat saa vastaansa Slovakian. Semifinaalin voittajan tie vie lauantaina klo 20 pelattavaan finaaliin, häviäjä taistelee pronssimitaleista klo 17.30 alkavassa ottelussa.

Suomen maalia Saksa-ottelussa vartioinut Juha Taponen vakuuttaa, että Rullaleijonat etenee turnauksessa askel kerrallaan ja ajatukset eivät vielä karkaile lauantaihin.

– Tärkeää on, ettei ajattele yhtään pidemmälle, se on päivä ja peli kerrallaan. Ei ole jätkien kesken mitään, että haaveillaan jostain lauantaista. Siellä on niin jalat maassa oleva porukka, että ei ole vaaraa.

Lähde: Leijonat.fi