Gant Openin päätöspäivään lähdettiin suurin suomalaistoivein kärjen ollessa niin tiivis, että isotkin nousut tuloslistalla olisivat olleet mahdollisia. Linus Väisänen, Jaakko Mäkitalo ja Roope Kakko olivat kaikki top-10:ssä eilisen jälkeen, mutta he kaikki pelasivat päätöskierroksen yli parin, eivätkä näin ollen hätyytelleet palkintopallisijoja.

Väisänen hiipui 41:nneksi, Mäkitalo ja Kakko jakoivat 30. sijaa. Parhaaksi suomalaiseksi nousi lopulta yhdeksänneksi sijoittunut Mikael Salminen, joka pelasi sunnuntaina loistavan 65 lyönnin kierroksen.

Tasaista jälkeä koko kilpailun ajan tehnyt Peuramaan Niclas Hellberg oli lopulta toiseksi paras suomalainen tuloksella -5, sijoitus oli jaettu 23. Aiemmin tällä kaudella Naantalin Nordic League -kilpailussa hienosti toiseksi pelanneen Hellbergin kierrostulokset Aura Golfissa olivat 73–67–71–68. Hellbergin kanssa 23. tilaa jakoi myös kilpailun parhaaksi amatööriksi yltänyt Tammer-Golfin Kristian Kulokorpi (67–69–73–70).

Kohtuullisen ison katsojajoukon sunnuntaina peräänsä kerännyt Peter Erofejeff (-4) oli lopputuloksissa 30. Kolmena ensimmäisenä päivänä kierrostulokset 70–71–67 pelannut Erofejeff hiipui sunnuntaina tulokseen 72.

Linus Väisäsen (-2) kilpailu koki karvaan pettymyksen sunnuntaina. Kilpailun päätöspäivään kärkiryhmässä lähtenyt Väisänen pelasi kierroksensa kuusi yli parin, ja sukelsi tuloksissa aina sijalle 41.