Ursula Wikström (210, -3) nousi lopputuloksissa jakamaan sijaa 30 Tsekeissä pelatussa Ladien European Tourin osakilpailussa. Wikström kiersi Pilsen Golfin löi viimeisellä kierroksella palloa 68 (-4) kertaa ja nousi tuloslistalla 16 sijaa

– Lähdin tänään pelaamaan huomattavasti aggressiivisempaa peliä kuin edellisinä päivinä. Ja yhtä väylää lukuun ottamatta homma toimikin mainiosti. Siinä tuhrin kakkoslyönnin veteen todella helposta paikasta ja kirsikaksi kakun päälle vielä kolme puttia, harmitteli kierroksellaan triplan ja bogeyn lisäksi peräti seitsemän birdie puttiaan upottanut Wikström

– Yhden vedon kuitenkin voitin. Löimme nimittäin Mikan kanssa (Ursulan aviomies Mika Wikström, joka toimi kilpailussa Ursulan caddienä) sellaisen vedon, että jos saan tehtyä viisi birdietä ennen 17:tta väylää hän juoksee reilun 150 metrin matkan todella jyrkkää ylämäkeä seuraavalle lyöntipaikalle. No Wikihän sitten juoksi, eli tuli ainakin joku tavoite tällä viikolla täytettyä, virnuili Ursula.

Päätöskierroksen tilastot kertovat Wikströmin osuneen avauksillaan Golf Pilsenin väylille yhdeksän kertaa ja lähestymislyönneillään viheriöille 11 kertaa. Putteja oli 29, eli viisi vähemmän kuin lauantaina.

Toinen päätöskierrokselle tiensä selvittänyt suomalainen, Noora Tamminen jakoi upeasti viidettä sijaa tuloksellaan yhdeksän alle, 204. Kilpailun voittoon nousi seitsemänneltä sijalta päätöskierrokselleen startannut Englannin Hannah Burke. Kiertueella nyt ensimmäisen voittonsa ottaneen englantilaisen kolmen kierroksen tulos 200 alitti Pilsenkin kentän parin 13 lyönnillä. Kisan kakkonen, Tanskan Nicole Broch Larsen (202, -11) jäi voittajasta kaksi lyöntiä. Kolmatta sijaa tuloksella 203 (-10) jakoivat Walesin Becky Morgan ja Ruotsin Lina Boqvist.

Tsekin kilpailun jälkeen päivitetyllä Order of Merit listalla Wikström löytyy 66 482 euron tienesteillään sijalta 18. Tsekeistä reilut 7000 euroa palkintorahaa kuitannut Noora Tamminen (43 734 euroa) kipusi listalla neljä sijaa ylöspäin, sijalle 29.