Suomen lentopallomaajoukkue kokee jo toisen ison menetyksen lyhyen ajan sisään. Huippupassari Mikko Eskon lisäksi maajoukkuepelit on lopettamassa 10 vuotta ja 248 ottelua maajoukkuetta auttanut keskitorjuja Matti Oivanen.

– Joo no ihan sataprosenttista päätöstä en ole tehnyt, ikinä ei pidä sanoa ikinä. Mutta aika todennäköisesti loppuvat pelit. Ja aika pitkä pätkä on takana, että iso päätös tämä on tietysti, Oivanen pohti Yle Urheilulle.

Oivanen ei pelaa ainakaan syyskuun EM-kisoissa, ja todennäköisesti väliin jäävät myös olympiakarsinnat. Taustalla ovat kaksi selän välilevyn pullistumaa, jotka eivät salli ympärivuotista pelaamista, mitä maajoukkuemiehiltä nykyään edellytetään.

Seurajoukkueessaan Hurrikaani-Loimaassa Oivanen vakuuttaa jatkavansa normaalisti.

Ylen alkuperäinen uutinen aiheesta täällä.