Pasi Rajala ja Joose Kemppainen ovat solmineet kaksivuotiset jatkosopimukset Kirin kanssa. Perttu Hautala käyttää puolestaan sopimuksessaan olleen optiovuoden.

Rajala, 34, on Kirin oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä Kirin superpesisjoukkueessa jo kaudella 1998. Päättyneellä kaudella Rajala pelasi Kiri-paidassa yhteensä 26 runkosarjan ja 6 pudotuspelien ottelua.

Kirin urheilutoimenjohtaja Jari Ahola on mielissään Rajalan jatkosopimuksesta.

– Rajala pelasi yhden uran parhaista kausista viime kesänä. Hän oli todella varmaotteinen sekä sisä- että ulkopelissä. Kokeneena pelaajana hän tulee olemaan erittäin arvokas pelaaja myös ensi kauden joukkueelle.

Kemppainen, 27, on pelannut Kirissä kahdella viime kaudella. Näiden kausien aikana Savosta lähtöisin oleva Kemppainen on esiintynyt Kiri-paidassa yhteensä 60 kertaa.

Kirin lisäksi Kemppainen on edustanut Ylivieskaa, Imatraa ja Kajaania ykköspesiksessä sekä Siilinjärveä ja Kuopiota suomensarjassa.

– Näemme Joosessa paljon potentiaalia. Hän on vasemmalta puolelta lyövä pelaaja, jolla on laadukas vaihtolyöntivalikoima. Tämän lisäksi hän osoitti menneellä kaudella pystyvänsä pelaamaan vahvaa ulkopeliä, Ahola toteaa.

Hautala, 31, teki paluun Kiriin viime kesänä. Kokenut pelaaja on pelannut superpesistä vuodesta 2005 yhteensä kymmenen kauden ajan. Suomenmestaruutta Hautala on päässyt juhlimaan kerran Vimpelin Vedon paidassa vuonna 2010.

– Perttu on monipuolinen pelaaja, jolla on valtavasti kokemusta kovista peleistä. On erittäin tärkeää, että joukkueestamme löytyy tämänkaltaista kokemusta myös ensi kaudella, Ahola sanoo.

Lähde: Kirin tiedote