TPS laajamittaiseen yhteistyöhön SBS Wirmon kanssa

© Kuva: Juha Tamminen

TPS Salibandy ja mynämäkeläinen SBS Wirmo tekevät tulevalla kaudella laajamittaisempaa yhteistyötä, kun seurat solmivat sekä miesten että naisten joukkueiden osalta farmisopimuksen tulevaksi kaudeksi.

TPS:n päävalmentaja Aki Vilander on myös erittäin tyytyväinen tehtyyn farmisopimukseen.

– Tästä yhteistyösopimuksesta on varmasti paljon hyötyä molemmille seuroille. Meillä on tällä hetkellä useita pelaajia joilla on tulevaisuus Tepsin liigajoukkueessa, mutta he eivät aivan vielä ole täysin kypsiä liigavauhtiin, joten heillä on nyt hyvä paikka tutustua ja saada vastuuta miesten peleihin kovatasoisessa miesten divarista. Katsomme toki myös tarkkaan Wirmon pelaajia joten sieltä on myös mahdollisuus nousta mukaan liigarinkiin, sanoo Vilander.

SBS Wirmon päävalmentaja Petri Seppinen on niinikään erittäin tyytyväinen tehtyyn yhteistyösopimukseen.

– Yhteistyö TPS:n liigajoukkueen kanssa mahdollistaa meidän puoleltamme laajemman pelaajaringin pyörittämisen raskaan Divarikauden aikana ja Palloseura puolestaan saa tasokkaita miesten pelejä nuorille pelaajilleen, jotka eivät vielä vakiopaikkaa Salibandyliigassa ole onnistuneet saamaan. Tilanne on siis molemmille osapuolille oikein mainio.

– Meille tällainen sopimus on ensimmäinen laatuaan, mutta Tepsillä on toki kokemusta vastaavasta jo aiemmiltakin vuosilta. Pyrimme siihen, että homma saadaan toimivaksi ja mahdollisesti aiemmin epäkohdiksi koetut asiat pyritään välttämään, jatkaa Seppinen.

– Ainakin yhteistyö ja kommunikointi sekä Liigajoukkueen että A-nuorien päävalmentajien, Aki Vilanderin ja Lari Molkan kanssa on hyvällä tasolla ja yhteinen sävel löytyi helposti, toteaa Seppinen.

Naisten puolella kuvio menee hieman eri tavalla. Wirmon osalta naisten kakkosdivaria pelaavat Wirmon B-tyttöjen pelaajat, joita täydentämään saadaan TPS:n naisten liigaringistä vähintään viisikollinen pelaajia sekä maalivahteja. Lisäksi TPS pelaa yhden kotiottelunsa Mynämäen Hani-hallissa lokakuussa Tapanilan Erää vastaan.

TPS:n naisten päävalmentaja Matti Kaipio näkee yhteistyön kaikilta osin valoisena.

– Meillä on tällä hetkellä liigassa laaja pelaajarinki, jonka seurauksena tarvitsemme peliaikaa kaikille pelaajillemme. Wirmo tarvitsi taas lisää apuja omaan pelaajarinkiinsä, oli molempien osapuolien helppo lähteä tekemään yhteistyötä, sanoo Kaipio.

– Hienoa, että saimme myös naisten joukkueiden osalta aikaiseksi farmiyhteistyön. Uskon sopimuksen hyödyttävän molempia osapuolia. Yhteistyö vaikuttaa helpolta ja toimivalta, kommentoi Wirmon naisten taustatekijä Mikko Immonen tuoretta farmisopimusta.

Kausi pyörähtää kaikilla käyntiin tulevana viikonloppuna, Wirmon miehet kohtaavat kotiottelussa perjantaina Porin Karhut, ja TPS:n sekä miehet että naiset matkaavat lauantaina KooVeen vieraaksi Tampereelle.

 

Lähde: Salibandyliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.