Vuoden pesäpalloilijat on valittu niin miesten kuin naisten osalta pesäpallokauden päätösristeilyllä.

Miehissä vuoden pesäpalloilijan valinta kohdistui Joensuun Mailaa edustaneeseen Tuomas Jussilaan. Naisissa valinta oli porilaisen Pesäkarhujen Carita Toiviainen.

Parhaina nuorina pesäpalloilijoina palkittiin naisten Superpesiksen lyöjäkuningatar ja vuoden jokeripelaaja Janette Lepistö Lapuan Virkiästä sekä Seinäjoen JymyJussien Miika Anttila.

Vuoden lukkarin titteli meni miehissä jälleen kerran Sotkamon Toni Kohoselle, jolle valinta on jo 12:s. Naisissa valinta meni Lapuan Elli Kattelusille, joka oli pelannut ennen tätä kautta vain yhden superpesisottelun.

Vuoden pelinjohtajat tulevat niin miehissä kuin naisissa mestarijoukkueista. Miehissä valinta oli Jymyn Mikko Korhonen ja naisissa Lapuan Jukka Liikala, joka juhli jo viidennen kerran peräkkäin mestaruutta. Ansioluettelossa on yhtä monta vuoden pelinjohtajan titteliä.

Vuoden pesäpalloseuran tunnustuksen sai Joensuun Maila kokonaisvaltaisesta toimintansa kehittämisestä ja myös vähävaraisten harrastusmahdollisuuksien huomioimisesta. Vuoden junioriseura on puolestaan Mailajuniorit Kankaanpäästä.

Johtokunnan pytty myönnettiin Jyväskylän Kirille seuran profiilin kohottamisesta perinteisessä pesäpallokaupungissa ja yleisömäärän voimakasta kasvua tukeneesta panostuksesta markkinointiin. Vastaavan palkinnon sai pitkään Helsingissä harrastepesistoimintaa pyörittänyt Aki Mikkonen.