Blomqvist-Kakko ja Wikström kirivät kohti kärkeä Kiinassa

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!
Minea Blomqvist-Kakko ja Ursula Wikström kirivät tasatahdissa kohti kärkeä golfin Euroopan kiertueeseen kuuluvassa Kiinan osakilpailussa Xiamenissa. Avauskierroksen 73 lyönnillä selvittäneet suomalaiskonkarit nousivat toisena kisapäivänä 34 sijaa tulosluettelossa jaetulle 19. tilalle kaksi alle parin yhteistuloksella 142 parannettuaan kierroslukemiaan neljällä lyönnillä.

Turnauksen kolmas suomalainen Noora Tamminen karsiutui viikonlopun finaalikierroksilta viisi yli parin tuloksella 149 (75-74). Tammisen loppusijoitukseksi jäi jaettu 93:s tila.

Turnauksen johtopaikan jakavat isäntämaan Jing Yan ja Ranskan Gwladys Nocera yhdeksän alle parin tuloksella 135. Suomalaiskaksikolla on matkaa kärkikymmenikköön vain kolme lyöntiä.

-Toinen kierros oli aika varmaa peliä. Sain 11 väylä- ja 14 griiniosumaa. Puttejakin kertyi vain 26, vaikka viheriöt ovat törkeen hitaat. Vaikea tykittää böödi-putteja, jos jää vähänkin kauemmas lipusta, kertoi Blomqvist-Kakko tiedotteessa, jonka viidestä perjantain birdie-tuloksesta neljä syntyi alle kahdesta metristä.

-Hieno päivä, vaikka lopun kaksi bogia vähän kaivelee, kun oli mahikset huippurundaan, mutta viikonloppuna sitten, Blomqvist-Kakko päättää.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!