Kauden kolme ensimmäistä otteluaan voitokkaasti selvittänyt Dicken saa lauantaina vieraakseen neljästä ottelusta kolme voittoa koonneen HC Westin.

Kummallakin on alla Suomen Cupin neljännesvälieräottelu viikolta. Dicken suorastaan jyräsi SIF:n kumoon yli 20 maalin erolla, kun Westin taival cupissa puolestaan päättyi tappioon Cocksille. West piti hallitsevaa tuplamestaria kuitenkin tiukoilla ja hävisi vain yhdellä maalilla. Myrskyvaroituksen antoi ennen kaikkea paluun SM-liigakentille täksi kaudeksi tehnyt Richard Sundberg, joka latoi Cocksin verkkoon peräti 12 maalia.

Kaksikko kohtasi viime keväänä välierissä, joissa Dicken vei finaalipaikan puhtaasti otteluvoitoin 3-0, mutta kahdessa ensimmäisessä pelissä eron selvittämiseen tarvittiin jatkoaika. Näin Westilla on varmasti hampaankolossa keväältä ja näyttöhaluja riittää.

Dicken on päässyt jo kauden alussa kierrättämään miehistöään ja päävalmentaja Björn Monnbergilla alkaa olla mukavasti vaihtoehtoja myös vaihtopenkin puolella.

Ottelu Pirkkolassa alkaa lauantaina kello 16.00 ja on osa hienoa käsipallopäivää. Jo kello 14.00 Pirkkolassa kohtaavat naisten SM-sarjan kärkikampailussa Dicken ja HIFK ja illan päättää naisten SM-sarjakamppailu Sparta – GriFK.

Lähde: Käsipalloliiton sivut