Hurrikaani-Loimaa on tehnyt ottelukohtaisen sopimuksen maajoukkueen keskipelaaja Konstantin ”Kosti” Shumovin kanssa.

Venäjällä Moskovassa syntynyt 204 senttinen Shumov on pelannut urallaan yli 200 maaottelua ja oli edustamassa Suomea EM-kisoissa Italiassa. Vaikka 30-vuotias pelimies on pelannut urallaan vain kolmen kauden ajan Suomessa, tällä hetkellä ei kysyntää ulkomailta ole tullut.

Shumov on pelannut urallaan yhdeksän kautta ulkomailla, joista Italiassa seitsemän vuotta. Viime kaudella seura oli yksi Euroopan legendaarisimmista: Lube Treia (Macerata) Italiassa. Kovin meriitti on edelleen Italian pääsarjan A1- liigan torjuntatilaston voitto kaudella 09-10.

 

Shumovin sopimus jatkuu Hurrikaanissa niin kauan, kunnes mies saa hyvän tarjouksen ulkomailta. Mitään varmuutta sopimuksesta ei ole, joten poissuljettua ei ole pelaaminen loppukauden ajan Hurrikaanissakaan.