Ruotsin Division 1 -sarjan ottelun Tillberga Ik-Nyfors IK loppuhetkillä tapahtui viime viikonloppuna todella erikoinen välikohtaus, kun ottelu keskeytettiin katsomosta lentäneen nuuskapurkin vuoksi. Kyseinen purkki nimittäin osui Tillbergan pelaajan päähän joukkueen tuuletettua maaliaan, josta syntyi melkoinen kalabaliikki.

– Katsomossa oli jonkin verran Eskiltunasta tulleita katsojia, jotka olivat pitäneet meteliä läpi ottelun. Kun teimme 6-4-maalin, niin pelaajamme kumarsivat yleisöön päin ja sen eleen ei ollut tarkoitus olla mitenkään törkeä. Tuossa vaiheessa katsomosta lensi nuuskapurkki, joka osui pelaajaamme Kevin Holmbergia päähän, kertoi Tillbergan valmentaja Peter Eriksson Innebandymagazinetille.

Tapauksen jälkeen kotiyleisö luonnollisestiki kimpaantui vieraskatsojille, jotka olivat kyseisen tempun takana. Yleisen epäjärjestyksen vallitessa ottelu keskeytettiin toviksi tilanteessa 6-4 pelikellon näyttäessä 59.46. Ottelu myös päättyi kotiyleisön riemuksi Tillbergalle samoin lukemin.