Suomalaispelaajalle toinen turnausvoitto viikon sisään

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Henri Kontisella kulkee uuden nelinpeliparinsa Treat Hueyn kanssa. Kaksikko pelasi toisen turnauksensa ja otti toisen voittonsa viikon sisään. Tällä kertaa Kontinen ja Huey voittivat tenniksen ATP250-turnauksen Malesiassa.

Sunnuntain finaalissa Kontinen-Huey-pari kellisti Raven Klaasenin ja Rajeev Ramin luvuin 7-6, 6-2. Helppoa turnauksessa ei ollut.

– Moni matsi oli aikamoista taistelua. Alkuviikosta peli tuntui melkein paremmalta, kun taas loppuviikosta jetlag ja väsymys hiipivät esiin. Varsinkin semifinaali oli meille vaikea, mutta pumppasimme toisiimme energiaa ja väänsimme voiton, Kontinen kertasi tiedotteessa.

– Finaali on aina finaali, ja motivaatiota riittää. Oli tosi tärkeää, että voitimme ensimmäisen erän tie-breakin. Vastustajat tiesivät, että meillä on vahva putki alla eikä meitä ole helppo voittaa. Toisen erän kaksi syötönmurtoa sinetöivät voittomme. Olihan tämä hieno juttu, Kontinen iloitsee.

Hänen vakioparinsa Marin Draganja toipuu leikkauksesta ja on loppukauden sivussa. Kontinen pelaa Hueyn kanssa ainakin Tokiossa, sen jälkeen Wienissä tai Tukholmassa ja Baselissa.

– Jos pääsemme Pariisiin, pelaamme myös siellä. Sen pidemmälle emme ole sopineet. Täytyy sitten katsoa ensi kauden alussa tilanne uudelleen.

Kontinen lentää Tokioon huomenna. Huey ja Kontinen pelasivat ensi kertaa parina Pietarissa, jonka tuloksena oli huikea voitto. Kuala Lumpurin ykkössija on Kontiselle vuoden viides.

Hän voitti Draganjan parina Marseilles’n, Zagrebin ja Barcelonan ATP-turnaukset.

Lähde: Tennisliiton tiedote


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!