VaLePa nujersi Isku-Volleyn

© Kuva: Getty Images
Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Mestaruusliigan ennakkosuosikki Vammalan Lentopallo oli vahvempi Pyynikillä ja vei ottelun Rantaperkiön Iskua vastaan erin 3-1 (25-19, 20-25, 25-20, 25-17).

Isku pelasi kauden avausottelunsa, mutta vastustajalle kyseessä oli jo kauden kolmas ottelu. Jännitys näkyi kotijoukkueen otteissa.

– Esitys oli odotetunlainen. Harjoitusmatseissa olemme pelanneet tasaisemmin, mutta ilmiselvää pientä jännitystä oli avausmatsissa. Se on ihan normaalia, ja osasin odottaa sitä. Tästä parannetaan, totesi Iskun valmentaja Jussi Heino.

– Saimme oppitunnin toisessa erässä. Oma syöttö helpottui ja vastaanotossa oli vaikeuksia, mutta sen jälkeen saatiin syöttöön lisää järkeä ja aggressiivisuutta ja sen jälkeen oli helpompi pelata, sanoi VaLePan valmentaja Ugis Krastins.

– Kaikki tietenkin odottaa, että jokaisesta pelistä tulee voitto, mutta ei se ole itsestään selvää. Ottelu lähti aika hyvin käyntiin. Olemme löytäneet Mikko Eskon kanssa hyvin passitempon kohdilleen. Toisessa erässä emme olleet tarpeeksi aggressiivisia, mutta en jälkeen saimme pelin taas kuntoon, VaLePan yleispelaaja, ottelun vakuuttavampana pelaajana palkittu Elviss Krastins sanoi.

Lähde: Isku-Volleyn tiedote

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!