Salibandyn lokakuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen Peter Kotilainen, Naisten Salibandyliigassa SB-Pron Laura Hietamäki ja Divarissa Ville Lastikka. Kaikki kolme loistivat hyökkääjän tontilla.

Jyväskylän Happee komeilee Salibandyliigassa kakkospaikalla ilman ensimmäistäkään tappiota, ja Peter Kotilainen on joukkueen pisteykkönen ladottuaan kahdeksassa ottelussaan 17 maalia ja 11 maalisyöttöä. Ne oikeuttavat koko sarjan pistepörssin kakkospaikkaan. Ottelusta toiseen viihdyttävästi vireystila äärimmilleen ruuvattuna pelaavan Kotilaisen yksi ottelu jäi väliin pelikiellon vuoksi temperamentin kiehahdettua erotuomareille. Kotilainen, 21, nähtiin vastikään myös miesten maajoukkueen paidassa Brnon EuroFloorball Tour -turnauksessa.

Nurmijärveläisen SB-Pron hyökkääjä Laura Hietamäki, 24, on tehnyt kahdeksassa ottelussa kymmenen maalia ja syöttänyt kolme. Viime kauden hopeajoukkue SB-Pro on sarjassa toisena. Laura Hietamäki hyökkäsi Suomen paidassa marraskuun EuroFloorball Tour -turnauksessa Tampereella, ja hän on ehdolla joulukuun Tampereen kotikisojen MM-joukkueeseen, joka julkistetaan tulevana lauantaina.

Hämeenlinnalaisen Steelersin Ville Lastikka jatkaa vahvasti viime kaudesta, jolloin hän juhli nuorten MM-kultaa, voitti Divarin pistepörssin ja valittiin ennätysmäisesti kolme kertaa peräkkäin kuukauden pelaajaksi. Tämän syksyn yhdeksässä ottelussaan Lastikka, 19, on laukonut jo 12 maalia ja syöttänyt 11. Steelers on sarjassa neljäntenä voitettuaan otteluistaan kuusi.

Salibandyliigan ja Naisten Salibandyliigan kuukauden pelaajien valinnasta vastaavat maajoukkuevalmentajat. Divarin kuukauden pelaaja valitaan sarjan valmentajien äänestyksellä.

Lähde: Tiedote