Viime kausina runsaasti loukkaantumisista kärsinyt hakkuri Mikko Oivanen on päättänyt jättää hyvästit lentopallomaajoukkueelle. Ihan lopullisesti ei pitkään jo maajoukkueen miehistöön kuulunut 29-vuotias huittislainen näkemiin sano, mutta tällä hetkellä päätös on selkeä. 216 maaottelua saattaa siis jäädä lopulliseksi määräksi.

– Viime kesät ovat olleet melko vaikeita, enkä ole pystynyt treenaamaan kunnolla. Tämä taas on näkynyt peliajassa ja en ole koskaan tottunut vaihtonurkkauksessa seisomaan, Oivanen kertoo.

Oivanen kertoo samalla, ettei myöskään seurajoukkuekausien aikana ole päässyt viime vuosina täyteen iskuun. Huili on siis paikallaan.

– Pakko kuntouttaa itseään kesäisin ja yrittää olla näin seurakaudella paremmassa kunnossa. Nyt alkukausi on sujunut ihan mukavasti, kun sai kesällä paikkoja kuntoon. Eikä siitä ole kenellekään hyötyä, jos yrittää väkisin roikkua mukana. Edes treeneissä ei tuntunut viimeksi pystyvän auttamaan joukkuetta. Parempi sinne on ottaa nuorempua kehittymään, Oivanen listaa.

Lähde: Lentopalloliiton tiedotus