Lumilautailija Janne Korpi joutuu ottamaan lepoa kuukauden verran. Laax Openin slopestylen semifinaalissa Korpi kaatui, minkä seurauksena solisluu meni pois paikoiltaan.
– Laaxissa otin frontti tonniin liikaa vauhtia. Oli aika heittävä nokka, niin lähti pyörimään pirun lujaa. Pyöri yli ja etukantti tökkäsi. Löin pääni, niin olin hetken aika kahvilla. Ajattelin, että ei tässä mitään pahaa sattunut. Alas laskiessa kättä alkoi kuitenkin särkeä, ja tiesin, että kaikki ei ole ihan kunnossa, Janne Korpi kertoo tapaturmasta Lumilautaliiton tiedotteessa.
Suomeen palattuaan Korven olkapää kuvattiin Lääkärikeskus Dextrassa ja ylilääkäri Mikko Kirjavainen tutki käden. Tutkimuksissa osoittautui, että solisluu on pois paikoiltaan, mutta se ei tarvitse leikkaushoitoa.
– Nyt tulee kuukauden paussi, ja sitten jatkuu. Jää monet kisat välistä: Park City, Boston, Quebec ja Etelä-Korea, eli ainakin neljä kisaa. Kisat jatkuvat seuraavaksi US Openilla ja MM-kisoilla. Eipä se loukkaantuminen koskaan kivaa ole, mutta tähän on totuttu. Pitää vaan miettiä, että miten pääsisi nopeasti takaisin. Onneksi ei tarvitse leikata, sillä silloin olisi mennyt koko kausi.
Lähde: Lumilautaliiton tiedote.