Salibandyliigan torstain mittelö pelattiin Raumalla, jossa TPS haki varmasti vieraspisteet kaatamalla SalBan 6-2.

Isännät nousivat vielä avauserässä kahdesti tasoihin, mutta toisessa TPS teki eroa Waltter Mahlbergin ja Joonas Koskisen maaleilla.

Illan tehomies Koskinen osui ottelun viimeisellä kympillä illan toisensa, ja vihoviimeisellä minuutilla Ville Laine lapioi vielä loppunumerot tyhjiin maalivahti Pyry Luukkosen avauksesta. Syöttöpiste oli tuoreelle maajoukkuevahdille jo kauden kolmas.

Voitto oli TPS:lle kolmas perättäinen, Toiseksi viimeisenä oleva SalBa voitti viimeksi 23. lokakuuta, ja sen jälkeen jonossa on 11 pelistä kaksi tasapeliä ja yhdeksän tappiota.

Salibandyliiga jatkuu perjantaina otteluilla Koovee – Oilers ja Westend Indians – Tapanilan Erä.