Lentopallon Suomen Cupin välierien ottelujärjestys on lyöty lukkoon. Hämeenlinnan Elenia Areenassa 6.-7.2. järjestettävässä finaalitapahtumassa lauantain välierissä nähdään iltapäiväotteluna miesten liigan kärkiparin Tiikerit- VaLePa huippujännittävä kohtaaminen.

Iltaottelussa Hurrikaani kohtaa joko Loimun tai LEKA Volleyn. Naisten välierien ottelujärjestys oli päätetty jo aiemmin. Aamupäivän pelissä Kangasala kohtaa Vampulan ja iltapäivän pelissä LP Viesti kohtaa OrPon.

Suomen Cupin finaalitapahtuma
6.-7.2. Elenia Areena, Hämeenlinna

Lauantai 6.2.2016
11.00 LP Kangasala – LP-Vampula, naisten 1. välierä
13.30 Kokkolan Tiikerit – Vammalan Lentopallo, miesten 1. välierä
16.15 LP Viesti – Oriveden Ponnistus, naisten 2. välierä
18.45 Hurrikaani-Loimaa – Raision Loimu/LEKA Volley, miesten 2. välierä

Sunnuntai 7.2.2016
13.00 Naisten loppuottelu
16.00 Miesten loppuottelu

Yle näyttää finaalitapahtumasta neljä ottelua. Lauantaina Tiikerit – VaLePa tulee suorana lähetyksenä ja LP Kangasala – LP-Vampula osittain nauhoitettuna koosteena ja osittain suorana. Sunnuntaina Yle näyttää molemmat loppuottelut suorana.