Essi Hasun ja Anniina Parkkisen pelit beach volleyn CEV Satellite -turnauksessa Liechtensteinissa päättyivät perjantaina.

Suomalaisduo kärsi 1-2-tappion (15-21, 21-18, 15-10) italialaisparille Rebecca Diane Perry / Laura Giombini.

Suomalaiskaksikko taisteli hienosti toisen erän voiton, mutta kolmannen erän alussa kokeneet italialaiset repäisivät 5-1 johdon, joka piti ottelun loppuun saakka. Hasun ja Parkkisen sijoitus Vaduzissa oli lopulta yhdeksäs.

Ida Sinisalo ja Niina Ahtiainen selvittivät keskiviikon karsintapelinsä voitokkaasti, mutta kaksi tappiota pääsarjassa jätti suomalaisnuoret jaetulle sijalle 13.

Kotimainen beach volley -kausi jatkuu jo tänä viikonloppuna Helsingissä pelattavalla SM-kiertueen osakilpailulla. Pääareena on rakennettu Kansalaistorille, toisena pelipaikkana on Hietaniemen uimaranta. Ottelut alkavat ”Hietsussa” perjantaina kello 17 ja Kansalaistorilla lauantaina kello 9.

FIVB:n World Tour jatkuu ensi viikolla Itävallan Klagenfurtissa järjestettävällä Major -turnauksella, jossa myös Riikka Lehtonen ja Taru Lahti ovat mukana.

Lähde: Lentopalloliitto