Ursula Wikström oli lopulta Noora Tammista lyönnin parempi naisten olympiagolfissa. Wikströmin lopputulos oli +10 ja Tammisen +11. Loppusijoituksiksi tulivat 44:s ja 48:s.

Wikströmin neljän päivä kierrostulokset olivat 69, 71, 81 ja 73. Päätöskierroksella Wikström pelasi viisi birdietä, neljä bogeya ja yhden triplabogeyn (päivän avausreiällä).

– Ei tämä mennyt niin kuin olisin halunnut. Eilinen oli niin hirveä päivä ja tänäänkin lähti liikkeelle raskaasti. En tiedä olinko ihan saanut nollattua sitä eilistäkään. Puttaaminen oli hyvää ja oli siellä hyviäkin hetkiä, mutta en saanut vietyä kisaa läpi hyvin, Wikström kommentoi kisaurakkansa päätyttyä.

Kaiken kaikkiaan Wikström oli tyytyväinen olympiakokemukseen, ja siihen, että pääsi edustamaan maataan ja olemaan osa joukkuetta. Neljän vuoden päästä Tokiossa hän olisi mielellään mukana, ja toivoisi, että henkilökohtaisen kilpailun lisäksi golfissa järjestettäisiin myös joukkuekilpailu.

Tammisen neljä olympiakierrosta toivat tulokset 73, 76, 72 ja 74. Tammisen päätöskierrokselle tuli mm. kaksi birdietä ja viisi bogeya.

– Tämä oli minulle yksi kauden huonoimmista kisoista. En saanut oikein mitään irti ja epäonnistumiset söivät itseluottamusta, Tamminen totesi.

– Upea kokemus ja motivaatiota ainakin jatkaa treenejä. Olen aina katsellut olympialaisia ja arvostanut olympiamitaleja, mutta kun oma laji ei ole ollut kisoissa, ei ole voinut unelmoida siitä, että voi edustaa Suomea. Mutta nyt voin unelmoida Tokiosta ja päästä toivon mukaan näyttämään siellä neljän vuoden päästä.

Lähde: Sport.fi